Empresa dedicada al transport de viatgers, amb més de 25 anys d'experiència al sector.
Disposa de llicència administrativa d'àmbit nacional VDN 10400460-1, acreditada per titulació Nacional i Internacional . També disposa de llicència comunitària per poder realitzar viatges a l'estranger.
Principis : seguretat, serietat i confort.
 

Seguretat

Els nostres vehicles estan sotmesos a revisions periòdiques tant de manteniment com d'higiene.
 Assegurances: Tenim concertades totes les pòlisses obligatòries amb companyies solvents.
  .Assegurança de viatgers
Cinturons de seguretat: Tots els nostres vehicles porten aquest sistema de seguretat.
 

Serietat

Ens agrada que els nostres clients quedin satisfets des del primer contacte (contractació) i durant el viatge (organització i programació del viatge).
 Els nostres conductors, persones serioses i agradables, estan informats de les normatives actuals i instruïts per donar en el servei un tracte humà al client.

Confort

Els controls d'higiene i manteniment i les reparacions constants de tots els equipaments dels vehicles, fan que a l'hora de viatjar, un pugui gaudir d'un bon confort dins del vehicle.

AUTOCAR  SCANIA  CARROSSERIA TOURING NOGE 59 PLACES + GUIA + CONDUCTOR, NEVERA, SEIENTS TAPISSATS EN PELL, CINTURONS DE SEGURETAT, LLUMS INDIVIDUALS, GRAN BODEGA PORTAEQUIPATGES, EQUIPAMENT DE RADIO CD AMB DVD.      

AUTOCAR MERCEDES TOURINO 34 PLACES + GUIA + CONDUCTOR, CINTURONS DE SEGURETAT , BUTAQUES DE GRAN CONFORT, REPOSAPEUS I REVISTER, GRAN BODEGA PORTA EQUIPATGES, EQUIPAMENT DE RADIO CD MP3 AMB DVD, TV LEDS, CAMERES DE VIGILANCIA, ILUMINACIÓ INDIVIDUAL.

AUTOCAR MERCEDES OC500  CARROSSERIA IRIZAR PB 3,90 ALÇADA  55 PLACES + GUIA + CONDUCTOR. CINTURONS DE SEGURETAT. DVD, RADIO CD. NEVERA. SEIENTS MOLT COMFORTABLES AMB REVISTERS. GRAN BODEGA PORTAEQUIPATGES. LLUM INDIVIDUAL.